Europroiect

CIPAL

Share this post on:

În luna august 2017, SC EUROPROIECT a finalizat studiul de fezabilitate pentru înființarea Centrului Integrat de Pregătire pentru Aplicare a Legii – CIPAL.

Scopul înfiinţării „CIPAL” este de a susţine în mod specific îndeplinirea competenţelor instituţiilor de aplicare a legii prin punerea la dispoziţia acestora a unei unităţi specializate de formare, complementară celor existente. Acesta va optimiza capacitatea de instruire a personalului şi va asigura condiţiile pentru desfăşurarea procesului de pregătire profesională într-un sistem integrat, modern şi conform standardelor europene şi internaţionale.

Beneficiar: Ministerul Afacerilor Interne Republica Moldova, Inspectoratul General al Poliției Republica Moldova.

Share this post on:

TERMENI SI CONFIDENTIALITATE


Site-ul firmei SC. EUROPROIECT S.R.L. nu este responsabil pentru continutul site-urilor externe nu colecteaza sau foloseste date personale. Articolele din acest site pot include continut inglobat (de exemplu: videouri, imagini, articole, butoane etc.). Continutul inglobat de pe alte siteuri web se comporta exact la fel ca si cum vizitatorii au vizitat acel site web. Aceste situri web pot sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara de la parti terte si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul inglobat daca ai un cont si esti autentificat in acel site de web.

Accesand adresa site-ului nostru sunteti direct responsabil si totodata acceptati datele de mai sus. Press ESC sau click in afara anuntului pentru a accepta termenii sau inchideti fereastra cu adresa website-ului nostru.

This will close in 20 seconds