Europroiect

Consolidarea poziției pe piață

Share this post on:

În data de 27.09.2017, EUROPROIECT SRL a încheiat un contract de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și Organismul Intermediar ADR SUD-MUNTENIA pentru modernizarea activității, respectiv „MODERNIZAREA ACTIVITĂȚII LA S.C. EUROPROIECT S.R.L. PRIN CONSTRUIRE SEDIU”, cos SMIS 102182.

Obiectivul general al proiectului constă în consolidarea poziției pe piața a SC EUROPROIECT SRL prin asigurarea și dotarea infrastructurii necesare desfășurării activității și achiziționarea de echipamente IT și softuri necesare prestării serviciilor de arhitectură, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile și egalității de șanse.

Suntem în plin proces de implementare a proiectului și sperăm să finalizăm acest pas cu bine!

Share this post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TERMENI SI CONFIDENTIALITATE


Site-ul firmei SC. EUROPROIECT S.R.L. nu este responsabil pentru continutul site-urilor externe nu colecteaza sau foloseste date personale. Articolele din acest site pot include continut inglobat (de exemplu: videouri, imagini, articole, butoane etc.). Continutul inglobat de pe alte siteuri web se comporta exact la fel ca si cum vizitatorii au vizitat acel site web. Aceste situri web pot sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara de la parti terte si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul inglobat daca ai un cont si esti autentificat in acel site de web.

Accesand adresa site-ului nostru sunteti direct responsabil si totodata acceptati datele de mai sus. Press ESC sau click in afara anuntului pentru a accepta termenii sau inchideti fereastra cu adresa website-ului nostru.

This will close in 20 seconds