Europroiect

EU – Serbia 2018

Share this post on:

SC EUROPROIECT SRL a fost singura firmă participantă din România la evenimentul de afaceri din Republica Serbia , eveniment legat de statutul țării ca și țară candidată la Uniunea Europeană. Evenimentul s-a intitutlat : „Învestiții, creștere economică și crearea de locuri de muncă” și s-a desfășurat în dată de 31 Ianuarie 2018 la Hotelul „METROPOL PALACE“ din Belgrad.

Agenda evenimentului a cuprins o secțiune de semnare a unor acorduri de finanțare și discursuri din partea unor importanți oficiali Europeni – Dl. Antonio TAJANI – Președintele Parlamentului European, Dl. Dario SCANNAPIECO – Vice – președinte Banca Europeană de Investiții, Dl. Carlo MONTICELLI – Vice-guvernator al Consilului Băncii Europene pentru Dezvoltare, Dl. Daniel Berg – Director al BERD Serbia etc., precum și oficiali ai țării gazdă : miniștrii , reprezentanți ai unor instituții importante pentru mediul de afaceri (Camera de Comerț a Serbiei etc.).

De asemenea, evenimentul a cuprins o sesiune de întâlniri directe între firme, reprezentați ai oamenilor de afaceri din mai multe țări participante (17 țări, 156 firme participante), așa numitele „B2B meetings” în care s-au realizat întâlniri și s-au discutat în mod direct posibilități de cooperare / colaborare, de pătrundere pe noi piețe de desfacere, în contextul globalizării.

Share this post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TERMENI SI CONFIDENTIALITATE


Site-ul firmei SC. EUROPROIECT S.R.L. nu este responsabil pentru continutul site-urilor externe nu colecteaza sau foloseste date personale. Articolele din acest site pot include continut inglobat (de exemplu: videouri, imagini, articole, butoane etc.). Continutul inglobat de pe alte siteuri web se comporta exact la fel ca si cum vizitatorii au vizitat acel site web. Aceste situri web pot sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara de la parti terte si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul inglobat daca ai un cont si esti autentificat in acel site de web.

Accesand adresa site-ului nostru sunteti direct responsabil si totodata acceptati datele de mai sus. Press ESC sau click in afara anuntului pentru a accepta termenii sau inchideti fereastra cu adresa website-ului nostru.

This will close in 20 seconds