Europroiect

Noua școală: Matei Basarab

Share this post on:

Vineri, 8 aprilie 2022, Liviu Gabriel Mușat, directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, a participat alături de Daniel-Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, la inaugurarea Școlii Gimnaziale „Matei Basarab” din Târgoviște, județul Dâmbovița, obiectiv modernizat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020. Implementarea proiectului a condus la creșterea gradului de participare la nivelul educației în învățământul obligatoriu, prin investiții în îmbunătățirea infrastructurii educaționale și transformarea Școlii Gimnaziale Nr. 13 „Matei Basarab” într-o unitate de învățământ atractivă pentru elevii din ciclul primar și gimnazial.

Cu ajutorul fondurilor europene s-a reabilitat infrastructura educațională existentă, fiind extinsă prin construirea unui corp de clădire nou P+2E și prin realizarea unui ansamblu sală de sport și alte amenajări. Astfel, 800 de elevi, profesori și personal auxiliar vor beneficia de o infrastructură educațională extinsă, reabilitată și modernizată, în care pot desfășura procesul de învățământ în condiții optime.

Share this post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TERMENI SI CONFIDENTIALITATE


Site-ul firmei SC. EUROPROIECT S.R.L. nu este responsabil pentru continutul site-urilor externe nu colecteaza sau foloseste date personale. Articolele din acest site pot include continut inglobat (de exemplu: videouri, imagini, articole, butoane etc.). Continutul inglobat de pe alte siteuri web se comporta exact la fel ca si cum vizitatorii au vizitat acel site web. Aceste situri web pot sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara de la parti terte si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul inglobat daca ai un cont si esti autentificat in acel site de web.

Accesand adresa site-ului nostru sunteti direct responsabil si totodata acceptati datele de mai sus. Press ESC sau click in afara anuntului pentru a accepta termenii sau inchideti fereastra cu adresa website-ului nostru.

This will close in 20 seconds